Over de ASSA ABLOY Groep

Yale maakt deel uit van de ASSA ABLOY Groep. ASSA ABLOY is de belangrijkste fabrikant en leverancier van sluitsystemen die voldoet aan de hoge eisen van de eindgebruiker met betrekking tot veiligheid, beveiliging en gebruiksgemak.

ASSA ABLOY is in alle belangrijke regio's vertegenwoordigd, zowel in ontwikkelde als in opkomende markten, met een leidende positie in grote delen van Europa, Noord-Amerika, en Australië. In de snel groeiende sector elektromechanische beveiliging heeft de ASSA ABLOY groep een leidende positie op gebieden als toegangscontrole, identificatie, automatische deuren en hotelbeveiliging.

De ASSA ABLOY Groep is verdeeld in drie regionale en twee globale divisies

De Global Technologies Divisie heeft een leidende positie als leverancier van elektronische veiligheidsoplossingen wereldwijd. Een aantal belangrijke merken  in de industrie van Global Technologies zijn HID en ASSA ABLOY Hospitality (vroeger VingCard Elsafe)

De Americas divisie produceert en verkoopt mechanische en elektro-mechanische sloten, cilinders, veiligheidsdeuren en deurkaders. Een aantal van de leiden de merken in de industrie van Americas zijn Corbin Russwin, Curries, Medeco, Sargent en Yale.

De EMEA divisie produceert en verkoopt mechanische, elektro-mechanische en elektronische sloten , cilinders, veiligheidsdeuren en fittings. Ons aanbod is aangepast aan de standaarden van de lokale markten, dankzij de kennis van de merken van Groep. In EMEA zijn een aantal van de grootste en respecteerde merken uit de industrie aanwezig, zoals ABLOY, Yale, Prometal, Lockwood Doors, TESA, IKON en ASSA, onder andere

De Asia Pacific divisie produceert en verkoopt mechanische en elektro-mechanische sloten, digitale sloten, hoge veiligheidsdeuren en beslag. Een aantal van de leidende merken in de industrie van APAC zijn Guli, Pan Pan, King, Lockwood en Yale.

De Entrance Systems divisie is een globale leider in Geautomatiseerde Toegangsproducten, componenten en service. Een aantal leidende merken in de instustrie van Entrance Systems zijn Besam, Crawford, Megadoor en Albany

Voor meer informatie over de ASSA ABLOY-groep kunt u terecht op de volgende website www.assaabloy.be