Yale, 's werelds favoriete slot

Yale beschermt wereldwijd miljoenen huishoudens en bedrijven.

Over de hele wereld zijn mensen actief met de beveiliging van alles waar ze om geven. Hun huis, familie, persoonlijke bezittingen of hun bedrijf met de naam die ze het meest vertrouwen, Yale. Daarom kunnen we met trots zeggen dan Yale “ 's werelds meest favoriete slot ” is.

Bij Yale zijn we trots op onze geschiedenis. Alles wat we nu zijn, danken we aan de inspirerende vindingrijkheid van Linus Yale Senior en Linus Yale Junior.

Yale is een onderdeel van de ASSA ABLOY Group. Bij ASSA ABLOY, geloven we dat vrijheid mensen verrijkt en dat angst ons armer maakt. Om deze vrijheid te kunnen realiseren moeten we ons eerst veilig voelen. Dat is de reden waarom ASSA ABLOY met veel toewijding werkt aan ontwikkelingen en innovaties op het gebied van beveiliging.

Onze algemene doelstelling is om onze klanten een gevoel van zekerheid en veiligheid te geven, zodat zij vrij zijn om ten volle van hun leven te genieten.

Unlock your life, is de filosofie van ASSA ABLOY. Deze filosofie wordt ondersteund door de filosofie van Yale. Het geldt ook voor Yale: als je je veilig voelt, ben je vrij om van het leven te genieten!