Smart Door Locks

ENTR™ Algemeen

Is de ENTR™ makkelijk te bedienen door iedereen in mijn gezin?

Ja! Het systeem is voorzien van een gebruiksvriendelijk scherm en configuratieproces. De handleiding is makkelijk te begrijpen, met illustraties, en legt alles uit dat jij en ieder gezinslid moet weten.

Je vindt hier ook de instructies voor ENTR™ accessoires, waaronder de aftandsbediening en vingerafdruk scanner.

Kan ik een aantal ENTR™ toegangscontrole apparaten samen gebruiken?

Ja! Het is mogelijk op welke combinatie van toegangscontroleapparaten. ENTR kan worden bediend met tot 20 verschillende afstandsbedieningen, 20 codes op het Touchpad, vingerafdrukscanner tot 20 gebruikers en meerdere smartphone app users. Ze kunnen samen werken, apart, of in welke combinatie dan ook.

Indien ik mij afstandsbediening kwijt ben, kan hij dan worden geneutraliseerd?

Ja. Je kan alle afstandsbedieningen blokkeren door ze te verwijderen in de ENTR™unit. Dit duurt minder dan een minuut.

Als ik mijn gsm kwijt ben, kan ik deze dan blokkeren?

Ja. U kan elke telefoon blokkeren door deze te verwijderen uit de ENTR™ unit. Dit duurt minder dan een minuut.

Kan ik nog steeds een traditionele sleutel gebruiken?

Ja. Het ENTR™ systeem bevat een mechanische sleutel die u toestaat uw deur van buitenaf te openen. Langs de binnenzijde gebruikt u een knop.

Is het mogelijk de ENTR™ te combineren met andere smart home interfaces?

Ja. ENTR™ kan worden verbonden met andere smarthome componenten, maar de interface moet worden gecreëerd door de service provider.

Kan ik het 'Open Deur'-alarm uitschakelen zonder de deur te sluiten?

Ja. U kan simpelweg het controlepaneel of de glijders langs beide zijden van de binnen-unit aanraken.

Houdt ENTR™ een evenementenlog bij?

Op dit moment bewaart ENTR™ geen activiteiten.

Is het mogelijk om automatisch sluiten te deactiveren?

Ja. Verander de automatische sluitmode van "Auto" naar "Manual"

Wat betekent automatisch sluiten?

Dit betekent dat de ENTR™ automatisch en volledig zal sluiten wanneer het voelt dat je deur gesloten is. Deze functie kan uitgezet worden op elk moment door de instellingen te veranderen op het slot of in de app.

Hoe bedien ik de toegang tot mijn huis met ENTR™

Het ENTR™ systeem biedt een variëteit aan apparaten en methoden om het te bedienen: Afstandsbediening, Touchpad, Fingerprint Reader en de ENTR™ Smartphone App. Al deze methoden zijn handig en makkelijk in gebruik, waardoor je kan kiezen naargelang je behoeften. Je kan ze allemaal makkelijk toevoegen, verwijderen of aanpassen met een gebruiksvriendelijke interface.

ENTR™ Batterij

Hoe vaak moet ik de batterijen vervangen?

Een volledig opgeladen batterij zal over het algemeen ongeveer drie maanden meegaan, afhankelijk van de structuur en gebruiksfrequentie. Wanneer de batterij bijna plat is zal een alarm klinken dat je erop wijst hem te verbinden met de oplader (bijgeleverd in de originele verpakking) of de optionele draadloze oplader, todat hij volledig is opgeladen. (Ongeveer 4 uur).

Is het mogelijk de ENTR™ te gebruiken terwijl hij wordt opgeladen?

Ja. ENTR zal blijven werken zonder onderbreking tijdens het opladen

Is het mogelijk een andere lader te gebruiken met ENTR dan die dat werd bijgeleverd? Kan ik de ENTR lader gebruiken om andere toestellen op te laden?

Neen. De ENTR gebruikt een ander voltage dan standaard opladers voor mobiele telefoons. Wisselen tussen laders kan de ENTR unit dus kapot maken, omgekeerd kan het ook het toestel dat u probeert op te laden beschadigen.

ENTR™ Smartphone App

Wat zijn virtuele sleutels?

Een virtuele sleutel is eigenlijk een toestemming, opgeslagen in een geëncrypteerd formaat op de smartphone app van de user en je ENTR™ slot.

Moet ik verbonden zijn met het internet of Wi-Fi om de ENTR™ te bedienen?

Neen. De ENTR™ app maakt gebruik van bluetooth om met de ENTR™ unit te communiceren, waardoor je geen actieve internetverbinding nodig hebt.

Hoe creëer ik een virtuele sleutel?

Elk ENTR™ systeem heeft een administrator, meestal een van de huiseigenaren. De admin kan virtuele sleutels aanmaken en verdelen onder andere gebruikers met de smartphone app. De app creëert een geëncrypteerde virtuele sleutel op de smartphone van de administrator en het slot zelf door middel van een uniek verificatieproces. Dit laat de admin toe virtuele sleutels te verdelen en deze af te sluiten indien nodig.

Wat als mijn smartphone verloren gaat of gestolen wordt?

Download de app op je nieuwe smartphone en dan, met de initiële code die je hebt gedefinieerd zal je alle toegangen kunnen overzetten naar je nieuwe smartphone en wordt de oude smartphone geannuleerd.

Hebben alle leden van mijn gezin toegang tot de ENTR smartphone app?

Ja, als hun smartphone compatibel is. De app kan gratis worden gedownload uit de App Store of Google Play Store. Met toestemming van de administrator kan de gebruiker dan de ENTR™ bedienen, gebaseerd op de toegekende toegangen.

Welke smartphones ondersteunen de ENTR™ App

Apple: 4S, 5, 5S, 6, 6+ met iOS 7 of recenter.

Samsung: Galaxy 4S, 5S, 6S (alle modellen); NOTE 3, NOTE4 met Android 4.3 en hoger.

Naxos: 4 & 5 met Android 4.3 en recenter.

LG: G2, G3 en G4 met Android 4.3 en recenter.

Ondersteunt de ENTR™ smarthome app Windows phones?

Neen, ondersteunt de applicatie enkel Android en IOS smartphones

ENTR™ Installatie

Is het mogelijk twee of meer ENTR units te bedienen met één enkele afstandsbediening?

Neen. Om de veiligheid te vrijwaren wordt elke afstandsbediening toegewezen aan één ENTR smart lock systeem en kan alleen dit systeem bedienen.

Kan ik de ENTR™ op mijn bestaande deur monteren?

De ENTR™ kan achteraf gemonteerd worden op de meeste deurptypes. Er moeten geen aanpassingen gemaakt worden aan uw huidige deur of draden voorzien zijn voor energietoevoer. Verwijder gewoon uw huidige cilinder en vervang deze door ENTR™

Moet ik dezelfde cilindermaat als mijn oude cilinder bestellen?

Ja, de cilinderlengte zou moeten overeenkomen met uw deurdikte. Kijk met aandacht naar de vorm van de rozetten, die misschien een langere cilinder vereisen indien ze niet plat zijn.

Welke cilinderlengten zijn er beschikbaar?

De binnenlengte begint vanaf 35 mm bestaan in stappen van 5 mm. De buitenlengte is dezelfde als een normale, mechanische cilinder.

Kan ik andere, gelijksluitende mechanische cilinders bestellen voor een ENTR™?

Ja. Consulteer uw lokale verdeler over gelijksluitende of andere gewenste combinaties voor de mechanische cilinder.

Is de ENTR™ ook bruikbaar voor externe deuren? Kan ik de code-/vingerafdrukmodule op een onbeschermde buitenmuur monteren?

ENTR™ is bruikbaar voor externe deuren, zolang het elektronische gedeelte van de unit binnen is. De code en vingerafdrukmodules zijn geschikt voor buitengebruik en kunnen worden gemonteerd op de buitenste muur.

Is de ENTR™ ook geschikt voor meerpuntsluitingen?

Ja, zolang het cilindertype een europrofiel is

ENTR™ Vingerafdruk

Hoeveel gebruikers kunnen de ENTR™ gebruiken met de vingerafdrukscanner?

Er kunnen 20 gebruikers worden toegevoegd. De ENTR™ ondersteunt tot 20 afstandsbedieningen, 20 app gebruikers en 20 vingerafdrukscanners tegelijkertijd.

Wie heeft toegang tot het 'Instellingen' Menu?

Alleen een Master Gebruiker kan het instellingemenu gebruiken met zijn persoonlijke code of vingerafdruk.

Hoe ga ik van 'Instellingen' mode naar 'Standby' mode?

Duw op het sterretje (*) gedurende 3 seconden. De unit zal dan in standby mode gaan.

Kan ik twee types lezers op hetzelfde slot verbinden?

Nee. Elke unit kan alleen verbonden worden met een vingerafdruk lezer OF een touchpad lezer, niet beide tegelijk.

Wat gebeurt er met de opgeslagen data als ik de batterij verwijder of vervang?

De gebruikersdata (namen, vingerafdrukken en codes) zijn opgeslagen in het geheugen van de lezer en worden niet gewist als de batterij wordt uitgenomen. Na het vervangen van de batterij zal alleen de datum en tijd gereset moeten worden.

Als de ENTR™ in manuele mode staat en de deur gaat dicht, hoe kan ik de deur dan op slot doen?

Druk "5" om de unit te wekken. Druk dan op "1" gevolgd door "#"

Wat gebeurt er als ik de unit reset?

Alle gebruikersinformatie is veilig opgeslagen door de Vingerafdruklezer. U moet gewoon de unit en de vingerafdruklezer met elkaar verbinden.

Hoe herstel ik de fabrieksinstellingen?

Alleen een Mastercode can de 'fabrieksreset' initiëren. Om dit te doen, ga naar instellingenmode, klik op "device" en "factory reset"

Moet elke gebruiker zowel een persoonlijke code als een vingerafdruk definiëren?

Neen, gebruikers kunnen ofwel een van beide definiëren of allebei. Let op, de master gebruiker moet wel zowel een code als vingerafdruk instellen.