Yale introduceert nieuwe stijlvolle serie binnen- en buitencamera's

De nieuwe én slimme serie Yale camera’s is speciaal ontworpen om het dagelijks leven makkelijker te maken. De camera’s bieden stuk voor stuk gemoedsrust, omdat je weet dat jouw huis goed beschermd is. Waar je ook bent!

Hoe fijn is het dat je thuis kunt zijn zonder fysiek aanwezig te zijn? Met de Yale WiFi binnen- en buitencamera’s houd jij op elk gewenst moment alles wat voor jou belangrijk is in de gaten. De camera’s hebben een nieuw, zwart design en zijn volledig te bedienen via de Yale View app. Wist je dat je in combinatie met andere producten uit het assortiment, zoals slimme alarmsystemen en deursloten, een ecosysteem op maat kunt maken? Het geheel stem je vervolgens naar hartenlust af op jouw wensen en behoeften.

Extra functionaliteiten door Yale View app
De serie slimme camera’s bestaat uit de WiFi binnencamera – Draai & kantel, de WiFi binnencamera – Full HD, de WiFi voordeurcamera All-in-One met licht en sirene én de Pro WiFi buitencamera – 4MP. Dankzij de Yale View app biedt het assortiment extra functionaliteiten. Denk hierbij aan de mogelijkheid om camera's te delen met familie en vrienden, het plannen van loop- en bewegingsdetectie-opnamen en het groeperen van camera’s. Maar ook het bekijken van vier camera’s tegelijk behoort tot de mogelijkheden.

Altijd en overal de volledige controle door de nieuwste snufjes
Met de gloednieuwe WiFi binnencamera - Draai & kantel, kun je werkelijk waar elke hoek van je huis in de gaten houden. Je kunt de camera namelijk eenvoudig op afstand omhoog, omlaag, naar links en naar rechts laten bewegen. Voor extra gemoedsrust zorgt de slimme volgfunctie ervoor dat de camera bewegende objecten automatisch detecteert, volgt en opneemt. De camera activeert ook onmiddellijk waarschuwingen wanneer bewegende objecten worden gedetecteerd in belangrijke ruimtes. Denk hierbij aan de kamer waar je jouw kluis hebt opgeborgen. Voor extra privacy kun je de lens verbergen via de privacy modus in de Yale View app. Zo heb je altijd en overal de volledige controle!

24/7 op de hoogte van wat zich thuis afspeelt
Wil je een kijkje nemen in de kinderkamer of zeker weten dat je dierbaren veilig thuis zijn gekomen? Met de Yale View app kun je meldingen van bewegingsdetectie ontvangen en je huis op afstand in de gaten houden. Je kunt zelfs realtime gesprekken voeren met iemand die voor de Yale binnencamera staat. De gloednieuwe (Full HD) WiFi binnencamera is zo ontworpen dat je ‘m discreet en stijlvol op een plank in elke kamer plaatst. Niet alleen handig, maar ook heel veilig! Je bent namelijk altijd op de hoogte van wat zich thuis afspeelt, zelfs als je de deur uit bent!

Nooit meer ongewenst bezoek aan je deur
Voor de beveiliging van je tuin en oprit hebben we de WiFi voordeurcamera – All-in-One, en de Pro WiFi buitencamera - 4MP ontwikkeld. Hiermee houd jij eenvoudig in de gaten wie er de hele dag door komt en gaat. De WiFi voordeurcamera is verkrijgbaar in zwart en wit en kun je afstemmen op jouw huis en stijl. De camera beschikt over bewegingsdetectie en een spreek/luisterfunctie. De ingebouwde spotlight en de sirene vormen samen een actief afschrikmiddel, waardoor ongewenste bezoekers tot het verleden behoren.

Op de uitkijk
Je kunt niet altijd op de uitkijk staan, met de Yale Pro WiFi buitencamera - 4MP is dat ook helemaal niet nodig. Deze camera heeft de beste videokwaliteit in het assortiment met QHD 4MP. Voor meer flexibiliteit kan de aanpasbare detectiefunctie worden gebruikt om bepaalde gebieden rond je huis te bewaken. Ideaal!

Een geweldige gebruikservaring gecombineerd met gemak
Naast een geweldige gebruikerservaring, bieden we je nóg meer gemak! Zo bedien je alle nieuwe Yale camera's met toonaangevende spraakassistenten, zoals de Google Assistant. Alsof dat nog niet genoeg is, bekijk je de camerabeelden op je favoriete slimme luidspreker met scherm. Zo maken we jouw drukke moderne leven steeds een beetje makkelijker!