Yale introduceert Yale Home App-updates voor een betere gebruikerservaring

Bij Yale is het onze passie om het leven van onze gebruikers gemakkelijker te maken. Met jou in gedachten hebben we hard gewerkt aan updates van de Yale Home App: een gloednieuw ontwerp van de interface en een verbeterde apparaatactivitytracking-functie voor een betere gebruikerservaring.

De update, voor Android- en iOS-gebruikers**, is gepland om live te gaan in de weken vanaf 27 april. Dankzij een verhoging van de minimale ondersteunde versies van het besturingssysteem voor beide typen apparaten zal de app profiteren van een hogere snelheid en stabiliteit van het systeem. De volgende release van de Yale Home app zal officieel iOS 10, Android 6.0 en nieuwere besturingssystemen ondersteunen.

Met deze nieuwe update kunnen alle reeds ondersteunde iOS-apparaten de app gewoon gebruiken, hoewel sommige gebruikers misschien hun besturingssysteem moeten updaten om toegang te krijgen tot deze nieuwste versie. Voor Android-gebruikers geldt dat je op de versies 4.2 tot en met 5.1.1 de huidige app tot 31 december 2020 kan downloaden en gebruiken.

Zodra deze update live is, zullen gebruikers moeten inloggen op de app. Mocht je een storing ondervinden, bericht ons dan via het contactformulier.