Yale introduceert het slimme deurslot Linus®

Een sleutelloos deurslot dat is ontworpen om jouw leven makkelijker én veiliger te maken!

Met het gloednieuwe slimme deurslot Linus® van Yale kun je je deur eenvoudig op afstand vergrendelen en ontgrendelen, waar je ook bent! Dankzij geavanceerde software en de intuïtieve mobiele Yale Access App biedt Linus® je de mogelijkheid om zonder sleutel naar binnen te gaan. Op afstand zien wie er wanneer binnenkomt, eenvoudig virtuele gastsleutels toekennen en makkelijk en snel controleren of de deur open of gesloten is? Linus® kan het allemaal!

Linus® draait jouw deur automatisch op slot
Voor extra gemoedsrust draait Linus® jouw deur automatisch op slot. Dit gebeurt direct zodra je de voordeur achter je dichttrekt of na een bepaalde periode die is ingesteld in de Yale Access App. Handig: Bij thuiskomst wordt de voordeur automatisch voor je geopend dankzij geo-fencing. Zo hoef je dus nooit meer naar je sleutels te zoeken! En mocht je toch twijfelen of je voordeur op slot zit, dan check je altijd en overal de status van de deur in de Yale Access App. Voor nóg meer gemak is Linus® uitgerust met de DoorSense™ -technologie die aangeeft of de deur gesloten is. Ideaal!

Altijd veilig en goed beveiligd

Linus® maakt, naast AES 128-bits en TLS-encryptie, gebruik van Bluetooth Low Energy (BLE)-encryptie. Deze beveiliging is vergelijkbaar met internetbankieren. Als je je smartphone kwijtraakt, kun je je Yale Access account en alle virtuele sleutels op elk gewenst moment uitschakelen. Tevens wordt jouw account beveiligd door tweevoudige verificatie. Dit betekent dat je jouw identiteit moet verifiëren met een wachtwoord én een e-mailadres of telefoonnummer.Yale Connect WiFi Bridge voor extra functies op afstand
Met de intuïtieve Yale Access App kun je met één druk op je smartphone op afstand toegang krijgen tot je slimme deurslot en deze ook bedienen. Verbind de app met de Yale Connect WiFi Bridge om toegang te delen met vertrouwde gasten. Dan kun je meteen activiteiten bekijken, meldingen ontvangen wanneer iemand binnenkomt en weggaat of de deur vergrendelen en ontgrendelen, waar je ook bent! De toevoeging van de Yale Connect WiFi Bridge maakt ook integratie mogelijk met stemassistenten, zoals Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, maar ook met topklasse verhuurplatforms zoals Airbnb.

Virtuele sleutel
Linus® biedt je ook de extra mogelijkheid om je smartphone of Apple Watch te veranderen in een sleutel, zodat je de deur kunt vergrendelen of ontgrendelen. Je telefoon vergeten? Typ op de Yale Smart Keypad jouw unieke pincode in om de deur met één druk op de knop te ontgrendelen! 

Awards en onderscheidingen
Wist je dat Linus® eerder dit jaar in de prijzen viel tijdens de prestigieuze Red Dot Awards en de Ambient Awards op CES Las Vegas? Met name zijn slanke, intelligente ontwerp en het gebruik van de beste materialen in zijn klasse vielen in de smaak. Het slimme deurslot vormt hét perfecte uitgangspunt voor het stijlvolle en slimme huis van vandaag!

Unieke functies
Samen met de vertrouwde partners van Yale, kunnen Linus® en de Yale Access App een reeks unieke functies vervullen voor onder andere thuisbezorging, kortdurende verhuur en diensten zoals schoonmaken of babysitten. Hierdoor wordt ons onder tijdsdruk staande leven een stuk eenvoudiger.