Nieuwe updates voor de Yale View-app

De Yale View app is een essentieel hulpmiddel voor mensen die gebruik maken van de Yale Indoor en Outdoor Camera's. Om de ervaring van onze consumenten bij het gebruik van de app te verbeteren, hebben we gewerkt aan een reeks nieuwe updates die hen nog meer flexibiliteit en gemak in hun dagelijks leven zullen geven.

Met de bijgewerkte Yale View app kunnen gebruikers nu camera's delen met familie en vrienden, en ze ook groeperen met de optie om tot 4 camera's te zien op elk gewenst moment voor dat extra niveau van zichtbaarheid. Dit wordt ook gevolgd door geplande lusopname- en bewegingsdetectiefuncties die op elk moment van de dag kunnen worden ingesteld, zodat u nooit meer een moment mist!

Wilt u alle geregistreerde bewegingen op uw telefoon bijhouden? De bewegingsdetectiefunctie is nu direct gekoppeld aan de opnamefunctionaliteit en het enige wat u nodig hebt is een mini-SD-kaart of DVR om de beelden op te slaan.

Voor degenen onder ons die hun in-app feed georganiseerd willen hebben, hebben we de optie toegevoegd om de camera's als een lijst of een raster te bekijken en te sorteren op basis van voorkeur. Nu kunnen gebruikers van de Yale View app ook kiezen voor offline meldingen van het apparaat, de cameramicrofoon in- of uitschakelen en inloggen met hun e-mailadres.

De nieuwe app update ondersteunt officieel telefoons die draaien op iOS 9 (64-bits), Android 5.0 en nieuwer. Android-gebruikers met versie 4.1 tot 4.4 kunnen de huidige app tot 31 december van dit jaar downloaden en gebruiken.

Voor meer informatie of klantenondersteuning kunt u contact met ons opnemen.