Ervaar de intelligente beveiligingsoplossingen van Yale op IFA 2019

Benieuwd naar de nieuwste Smart Home-ontwikkelingen van Yale? Op IFA 2019 presenteren wij onder andere onze nieuwe All-in-One camera en WiFi-binnencamera’s.

De vraag naar intelligente technologie voor de residentiële markt groeit in heel Europa. Op IFA 2019 toont Yale de toekomst van intelligente huisbeveiliging met het Smart Living-assortiment. Bovendien krijg je op onze stand als bezoeker een sneak preview van Yale’s meest recente innovatie. Nieuwsgierig geworden? Bezoek ons dan van 6 tot en met 11 september 2019 op stand NB 223 (hal 25).

Over IFA Berlijn

IFA is dé beurs voor consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Jaarlijks trekt het evenement meer dan 240.000 bezoekers naar Berlijn, waar de laatste innovaties in technologie voor de residentiële markt worden gepresenteerd. Yale Smart Living neemt een prominente plaats in op IFA in de ‘Smart Home’ hal (hal 25).

Yale Smart Living beschikt over een reeks slimme deursloten, alarmsystemen, CCTV en WiFi camera's die aan elkaar kunnen worden gekoppeld en worden beheerd door de Yale Home-app. Daarmee biedt Yale een compleet intelligent beveiligingssysteem.

Mis het niet en bezoek de Yale stand en ontdek onze nieuwe alarmsystemen en cameraoplossingen voor binnen en buiten.

Klik hier voor meer informatie, inspiratie en ontdek hoe je aan tickets geraakt!