Blog header review image

Uitleg over ons assortiment: hulp bij het vinden van het juiste fietsslot voor jou

Wij hebben een nieuw assortiment uitstekende fietssloten die aan jouw wensen voldoen. In deze blogpost nemen we ons assortiment sloten door en vertellen je alles over de kenmerken van onze producten.

Belangrijkste kenmerken

Ons beugelslot beschikt over de gepatenteerde vierpuntsvergrendelingstechniek (US 7,665,333 B2) in combinatie met een zwaar uitgevoerde slotstang die maximale bescherming biedt tegen lostrekken. Het slot met hoog beveiligingsniveau biedt weerstand tegen lockpicking, trekken, klopsleutels en boren!

Plooi- en trekbestendig Veilige vierpuntsvergrendeling

De beugelsloten hebben een extreem harde beugel, zodat jouw slot bestand is tegen snijden, wrikken en slagen.

De nieuwe dubbele rubbercoating op de slotstangen en de beugels van onze beugelsloten en kabelgrendelpennen beschermen de lak en afwerking van jouw fiets, terwijl metalen en dikke rubberen einddoppen beschermen tegen stoten en slagen.

Dubbele rubberen beschermlaag

Kabelsloten zijn voorzien van robuuste vinylcoating over zowel kabel als kabelbevestigingen voor een lange levensduur en bescherming.

Vinyl kabels

Onze kettinghoezen zijn geborduurd en niet bedrukt, zodat ze lang mooi blijven. Bovendien zijn ze voorzien van klittenband om de hoezen op hun plek te houden, zodat lak en afwerking niet beschadigd worden.

Bij ons nieuwste assortiment fietssloten draait alles om jou. Omdat we snappen datje jouw fiets soms bij slecht licht moet afsluiten, zijn de tuimelaars van onze Combo Glow-sloten voorzien van ledverlichting voor probleemloos gebruik in het donker.

De nieuwe, handbediende sleutelgatafsluiting houdt water, vuil en gruis uit het binnenwerk zodat je niet zo vaak uw slot hoeft schoon te maken.

Sleutelgatafsluiting

Deze universele vast te klikken bevestigingssteun is geschikt voor elke framebuismaat (22 mm - 80 mm).

Alle sloten worden geleverd met 4 lasergesneden sleutels waarvan 1 met een microlampje.

Ons fietsslotenassortiment

Nu je bekend bent met een aantal belangrijke kenmerken van ons assortiment, kan je hier een keuze uit onze fietssloten maken:

Dit is ons instapassortiment

Kabel (leverbaar in 2 maten

Dankzij de eindlussen kunnen fietsen effectiever worden vastgezet met een kortere kabellengte. Daarnaast is de kabel ook voorzien van een duurzame, beschermende vinylcoating. Klik hier om er een te bestellen.

Kabels

Combinatiekabelslot

Het cijferslotsysteem met stalen kogels (patent aangevraagd) biedt een uitstekende beveiliging met een superieure bescherming tegen geforceerd trekken en stoten. Het is tevens voorzien van een 4-cijferige combinatie (10.000), zodat verloren of vergeten sleutels tot het verleden behoren! Dit slot is tevens voorzien van verlichte tuimelaars voor moeiteloos gebruik in het donker. De kabelcoating is gemaakt van robuust vinyl. Klik hier om er een te bestellen.

Combinatiekabelslot

Beugelslot met cijfercombinatie met hoog beveiligingsniveau

Dit cijferslotsysteem met stalen kogels biedt een hoge beveiliging met een superieure bescherming tegen lockpicking en trekken. Het is voorzien van een 4-cijferig combinatieslot (10.000 combinaties), dus sleutels verliezen is verleden tijd. Voorzien van een dubbele rubbercoating op de slotstang. Klinkt u dat goed in de oren? Klik hier

Beugelslot met cijfercombinatie met hoog beveiligingsniveau

Dit is ons Sold Secure Zilver-assortiment:

Beugelslot met hoog beveiligingsniveau en kabel

Dit slot is voorzien van een extreem geharde beugel voor hoge snij- en slagbestendigheid. Verder beschikt het over een zwaar uitgevoerde slotstang met tweepuntsvergrendeling die maximale bescherming tegen trekken biedt. Het slot met hoog beveiligingsniveau beschermt ook tegen lockpicking, trekken en boren. Wordt geleverd met 4 lasergesneden sleutels waarvan 1 met microlampje. De dubbele rubbercoating beschermt tegen krassen in de lak. Het slot is verder voorzien van een stalen kabel van 1200 mm x 10 mm. Dit is een Sold Secure-product uit de zilver-klasse. Hier kunt u er een bestellen

Beugelslot met hoog beveiligingsniveau en kabel

Beugelslot met hoog beveiligingsniveau

Dit slot is voorzien van een extreem geharde beugel voor hoge snij- en slagbestendigheid. De zwaar uitgevoerde slotstang met tweepuntsvergrendeling (patent aangevraagd) biedt maximale bescherming tegen uittrekken. Dit product is tevens voorzien van een slot met een hoog beveiligingsniveau dat bestand is tegen lockpicking, trekken en boren. De dubbele rubberen stootrand beschermt tegen krassen. Wordt geleverd met 4 lasergesneden sleutels waarvan 1 met microlampje. Dit is een Sold Secure-product uit de zilver-klasse. Hier kunt u er een bestellen

Beugelslot met hoog beveiligingsniveau

Here is our Gold Sold Secure Range:

Beugelslot met maximaal beveiligingsniveau en kabel

Dit slot is voorzien van een extreem geharde beugel voor hoge snij- en slagbestendigheid met een zwaar uitgevoerde slotstang met vierpuntsvergrendeling en biedt maximale bescherming tegen uittrekken. Het slot met een hoog beveiligingsniveau is bestand tegen forceren, trekken en boren. De dubbele rubberen stootrand beschermt tegen krassen. Het slot wordt geleverd met een staalkabel van 1200 mm x 10 mm voorzien van een robuuste vinylcoating voor extra bescherming. Wordt geleverd met 4 lasergesneden sleutels waarvan 1 met microlampje. Dit is een Sold Secure-product uit de goud-klasse. Hier kunt u er een bestellen

Beugelslot met maximaal beveiligingsniveau en kabel

Beugelslot met maximaal beveiligingsniveau

Voorzien van een extreem geharde beugel voor hoge snij- en slagbestendigheid met een zwaar uitgevoerde slotstang met vierpuntsvergrendeling die maximale bescherming biedt tegen uittrekken. Het slot met een hoog beveiligingsniveau is bestand tegen forceren, trekken en boren. De dubbele rubberen stootrand beschermt tegen krassen. Wordt geleverd met 4 lasergesneden sleutels waarvan 1 met microlampje. Dit is een Sold Secure-product uit de goud-klasse. Hier kunt u er een bestellen

Beugelslot met maximaal beveiligingsniveau

Ketting en slot (leverbaar in 2 lengtes)

Dit is een 10 mm dikke met titanium versterkte zeskantige, geharde stalen ketting die bescherming biedt tegen alle mogelijke aanvallen! Met zijn vierpuntsvergrendeling biedt de zwaar uitgevoerde slotstang een maximaal beveiligingsniveau. Het slot met hoog beveiligingsniveau is bestand tegen forceren, trekken, kloppen en boren. Wordt geleverd met 4 lasergesneden sleutels waarvan 1 met micro-lampje. Dit is een product uit de Sold Secure-klasse goud. Hier kunt u er een bestellen

Ketting en slot

Jouw mening:

Fijn dat je onze blogpost leest. Welk slot heeft jouw voorkeur? Laat ons hier weten wat je denkt, laat een bericht achter op Facebook en tag ons op Instagram!