Traka21: geen doorsnee sleutelbeheer systeem!

/Local/BE/News/2015/Traka21_banner.jpg

"Wie heeft die sleutel?" of "Waar liggen die sleutels nu weer?" Klinken deze zinnen U bekend in de oren? ASSA ABLOY heeft hiervoor de perfecte oplossing: Traka21! Traka21 is een geavanceerd stand-alone sleutelbeheer systeem, dat innovatieve RFID- technologie en een robuust ontwerp combineert om kleine en middelgrote bedrijven te voorzien van een geavanceerd beheer voor sleutels of sleutelsets in een betaalbare plug & play unit.

De juiste sleutels, voor de juiste personen beschikbaar hebben op het juiste moment, is voor vele organisaties een uitdaging. Traka21 maakt dit eenvoudig!

Met Traka21 kan u zelf bepalen wie er binnen uw firma toegang heeft tot welke sleutel.

Wie een sleutel uit de kast wil nemen, moet zich autoriseren met behulp van een code. De software kijkt of de gebruiker bevoegd is en geeft de posities vrij van de sleutels waarvoor de gebruiker bevoegd is. 

Met Traka21 kan u ook steeds een gedetailleerde geschiedenis van de sleutels en gebruikers opvragen. Zo kan u nagaan wie welke sleutel had op welk moment. Deze lijst kan makkelijk worden geëxporteerd via de USB poort.  

De toegang tot de Traka21 kast is mogelijk via de handige touch screen waarop u uw pin code moet ingeven. Zo kan iedereen 24/7 aan de sleutels waar hij recht toe heeft. De sleutel waar een persoon geen toegang tot heeft blijven steeds geblokkeerd.

Traka21  heeft geen verbinding met een netwerk of computer nodig. Het systeem werkt via netvoeding met een optionele batterij ter beschikking. 

Klik hier om de brochure te downloaden