ESA500: Retrofit stand-alone toegangscontrolesysteem Toegangscontrole was nooit zo snel en eenvoudig!

/global/scaled/595x186x0x0x595x-1/Local-BE-News-2015-ESA500_banner.jpg

Personeelruimtes, magazijn of archieflokalen: in gebouwen waar er een openbare toegang is, zijn er verschillende plaatsen die alleen maar toegankelijk zijn voor personeel of bevoegde personen. Om deze ruimtes eenvoudig te beveiligen stellen wij het nieuwe toegangscontrolesysteem ESA500 voor binnendeuren en de Premium-variant ESA501 voor buiten deuren van ASSA ABLOY voor. Het is een retrofit eenvoudige stand-alone oplossing.

Het ESA500 elektronische codebeslag biedt een eenvoudige toegang tot beveiligde zones aan. Een bestaand deurgarnituur kan makkelijk worden vervangen door het elektronische toegangscontrolesysteem met codeklavier, zonder dat er wijzigingen aan de deur moeten gebeuren. Het elektronische garnituur wordt geleverd met een voorgeprogrammeerde PIN code en tijdelijke master PIN code zodat het beslag onmiddellijk bruikbaar is na de installatie.

Toegangscontrolesysteem laat tijdelijke openingen toe.

Verschillende opties zijn mogelijk: tijdelijke openingen, permanente openingen, one-shot opening...

De opdracht wordt via een eenvoudige menustructuur met optische feedback uitgevoerd.Zo kan men bij voorbeeld met de Leveranciersfunctie koeriersdiensten de toelating geven om maar éénmaal de code te gebruiken. De Hotelfunctie geeft een machtiging van één en tot 36 dagen toe: bij elke verandering van gast,  wordt een nieuwe toegangscode toegewezen, die geldig is voor de duur van het verblijf.  Er is geen sleutel meer nodig om toegang tot de kamers te geven. Je moet enkel de code onthouden en ingeven op de garnituur. De kantoorfunctie maakt het mogelijk om tijdelijk de deur open te laten staan.

Deze optie is interessant voor bijvoorbeeld, artsen, dierenartsen, advocatenkantoren,...

Premium-beslag ESA501 beveiligt buitendeuren

De montage van ESA501 PREMIUM biedt extra veiligheid tegen inbraak en het doordraaien van de kruk. De ESA501 is geschikt voor gebruik buitenshuis en is ook gecertificeerd voor brand- en nooddeuren. Het beslag heeft dezelfde functionaliteiten als de ESA500.

Een extra elektrische installatie en een netaansluiting is niet nodig, waardoor het een handige retrofit oplossing is voor deuren die met cilindersloten uitgerust zijn.

Het compacte toegangscontrolesysteem beschermd de deur tegen onbevoegde toegang en is alleen beschikbaar voor mensen die de 4- of 6-cijferige code kennen. De deur kan van binnenuit geopend worden, de kruk is steeds actief. 

Klik hier om de brochure te downloaden