DC700G-FM

De nieuwe deursluiter DC700G-FM is de eerste Cam-Motion® opbouw deursluiter met de unieke en beproefde Free-Motion® technologie op de markt. Het is tevens de eerste deursluiter met Free-Motion® functie voor montage aan tegenscharnierzijde. De vrijlooptechnologie treedt in werking vanaf een openingshoek van 0°.

De DC700G-FM zorgt voor een eenvoudigere opening en verbeterde toegankelijkheid dankzij de snel afnemende openingsweerstand. De deursluiter is geschikt voor links- en rechtsdraaiende deuren, voor montage op deurblad en omlijsting aan scharnierzijde of op omlijsting aan tegenscharnierzijde. Deze nieuwe vrijloopdeursluiter is gecertificeerd volgens EN1155/1154, heeft een instelbare kracht van EN 3-6 en is geschikt voor rook- en brandwerende deuren.

Deze Free-Motion® deursluiter is bijzonder gunstig in toepassingen waarbij verbeterde toegankelijkheid vereist is. Bij stroomonderbreking (brand, elektriciteitspanne of manueel uitschakelen) wordt de vrijloop functie gedeactiveerd. Hierdoor zal de deur sluiten zoals bij een standaard deursluiter. De vrijloopdeursluiter vindt zijn toepassing voornamelijk in nieuwe woon- en zorgcentra, maar bewijst tevens zijn nut in andere gebouwen zoals gevangenissen, scholen, kinderdagverblijven en ziekenhuizen.