Pers Bericht

/Local/BE/Press/AA_Aperio_AS100_Illustration.jpg

Aperio® AS100

De nieuwe Aperio® draadloze deurpositiesensor geeft directe informatie over een beveiligingsstatus van een systeem.

 

Wemmel, september 2013 - Voeg onmiddellijk feedback toe aan elk beveiligingssyteemvoor deuren met de Aperio® Sensor AS100. De nieuwe sensor van ASSA ABLOY handhaaft de integriteit van een beveiligingssysteem door het detecteren en het doorgeven van informatie over de deurstatus.

 


De laatste nieuwe toevoeging aan het Aperio® assortiment voor beveiligingsoplossingen geeft de huidige status  van de deur weer - open of gesloten - en waarschuwt draadloos de toegangscontrolesystemen via de Aperio® 1-tot-8 Communicatie Hub. 

De AS100 is geschikt voor enkel gebruik - volledig compatibel met eerder geïnstalleerde deuren uitgerust met elektronische Aperio® cilinders en beslagen - of in combinatie met andere producten van het ASSA ABLOY Aperio® assortiment, indien nodig.

Aperio® draadloze deursensoren werken op batterijen en kunnen worden geplaatst tot op 25 meter afstand van een Aperio® 1-tot-8 Communicatie Hub, die de deur integreert met het geautomatiseerde toegangscontrolesysteem. Ze vallen niet op in de omgeving dankzij de kleine afmetingen en het draadloze ontwerp.

Over Aperio®: Beschikbaar op de wereldmarkt, ASSA ABLOY's Aperio® Technologie maakt het nu mogelijk een breed assortiment aan toegangscontrole te voorzien op een kosteneffectieve manier, niet bekabelde deuren met mechanische sloten te integreren in toegangscontrolesystemen.

 

-einde-