ASSA ABLOY op Forbes lijst voor 100 werelds innovatieve bedrijven.

/Local/BE/News/2013/ForbesMICAssa.jpg

ASSA ABLOY op Forbes lijst voor 100 werelds innovatieve bedrijven.

ASSA ABLOY is gerangschikt op plaats 78 in de Forbes lijst van 's werelds meest innovatieve bedrijven van 2013.

"Ik ben zeer tevreden met het succes van onze R&D," zegt Johan Mollin, President en CEO. Dit is het resultaat van onze aanzienlijke investeringen in innovatie van de afgelopen zeven jaar. ASSA ABLOYs R&D investeringen zijn gestegen met 129% sinds 2005. Onze ambitie is om de meest innovatieve onderneming in de industrie te zijn en in de eerste helft van 2013 kwam meer dan 26% van onze omzet van nieuw gelanceerde producten in de afgelopen drie jaar."

De volledige lijst is beschikbaar op: https://www.forbes.com/innovative-companies/list/

ASSA ABLOY is de belangrijkste fabrikant en leverancier van sluitsystemen die voldoen aan de hoge eisen van de eindgebruiker met betrekking tot veiligheid, beveiliging en gebruiksgemak. ASSA ABLOY is in alle belangrijke regio's vertegenwoordigd, zowel in ontwikkelde als in opkomende markten, met een leidende positie in grote delen van Europa, Noord-Amerika, als Australië. In de snel groeiende sector elektromechanische beveiliging heeft de ASSA ABLOY groep een leidende positie op gebieden als toegangscontrole, identificatie, automatische deuren en hotelbeveiliging.

Vanaf de oprichting in 1994 is de ASSA ABLOY groep gegroeid van een regionaal bedrijf met 4700 medewerkers tot een internationale groep bedrijven met een personeelsbestand van 43000 medewerkers en een omzet van SEK 47 biljoen. Als belangrijkste slotengroep ter wereld biedt ASSA ABLOY een completer productassortiment dan enig ander bedrijf op de markt.

Voor meer informatie, contacteer:

Johan Mollin, President en CEO: +46 8 506 485 42

Carolina Dybeck, CFO: +46 8 506 485 72