Yale's integratie met DoorBird biedt nieuwe toegangsoplossingen voor consumenten

Of je nu genoeg hebt van gemiste pakketjes en onhandige afhaallocaties, nieuwsgierig bent naar wie er voor je deur stond terwijl je weg was, of op zoek bent naar een manier om de deur te openen voor gasten als je te laat bent? Het slimme deurslot Yale Linus® en DoorBird IP Video deurintercom bieden de perfecte oplossing voor jouw voordeur!

Met de geavanceerde software en een slank, elegant ontwerp, biedt het slimme deurslot Linus® je de mogelijkheid om eenvoudig de toegang tot je huis te beheren en virtuele sleutels toe te kennen aan familieleden, vrienden, de bezorger of vertrouwde klusjesmannen.

De nieuwe integratie met de DoorBird IP Video deurintercom betekent dat je nu ook op afstand je deur kan openen met Linus® via de DoorBird app. Staan jouw gasten voor de deur te wachten en is er niemand thuis? Geen nood, je kan ze binnenlaten met het slimme deurslot Linus®!

Dankzij de nieuwe integratie van het slimme deurslot Linus® en DoorBird IP Video deurintercom, kun je genieten van geweldige nieuwe voordelen:

  • Weet wie er langs is geweest, zelfs als je weg bent: Met DoorBird kun je je voordeur, poort en garagedeur bewaken, maar het is veel meer dan alleen een video-intercom. Met behulp van de DoorBird App, kun je DoorBird integreren in je eigen domoticasysteem. Dankzij de integratie van het slimme deurslot Linus® in de DoorBird app, kan je eenvoudig je deur openen terwijl je weg bent, rechtstreeks vanuit de app. Bovendien ontvang je een melding op je smartphone wanneer de deurbel wordt ingedrukt. Dankzij de geïntegreerde bewegingsmelder word je ook gewaarschuwd wanneer iemand richting je voordeur of naar de ingang loopt.
  • Mis nooit meer een bezoeker: Met Yale en DoorBird mis je nooit meer een bezoeker! Met de geïntegreerde camera kun je niet alleen zien of de bezorger of je vrienden in de loop van de dag langs zijn geweest, maar je kunt ook een gesprek met ze voeren – ongeacht waar je bent. Dankzij de integratie van het slimme deurslot Linus® in de DoorBird app, kun je gemakkelijk je deur openen terwijl je weg bent via " DoorBird Connect ". Staan familie of vrienden al voor de deur te wachten en ben jij nog niet thuis? Je kunt ze eenvoudig binnenlaten met het slimme deurslot Linus®.
  • Geen gemiste leveringen meer: Het slimme deurslot Linus® en de DoorBird IP Video deurintercom zorgen er samen voor dat gemiste leveringen en onhandige afhaallocaties tot het verleden behoren! Je kan bijvoorbeeld de pakketbezorger toegang geven tot je gang om een pakketje achter te laten, in plaats van buiten bij de voordeur. Zelfs als je op afstand werkt, hoeven bezorgingen jouw drukke schema niet te verstoren. Je hoeft je vergadering niet te onderbreken als je de bezorger gewoon tijdelijk toegang kunt verlenen vanuit je luie stoel.

Als toonaangevende leverancier van smart home beveiligingsoplossingen waarop miljoenen mensen wereldwijd vertrouwen, streven we ernaar ons ecosysteem van slimme producten uit te breiden en integraties met vertrouwde partners aan te bieden. Dit alles om jouw smart home ervaring te verbeteren.

Om aan de slag te gaan, klik je op de onderstaande link om jouw DoorBird deurintercom te verbinden met ons slimme deurslot Yale Linus®: www.doorbird.com/downloads/connect/cnt_yale_en.pdf