Niet alle fietssloten zijn gelijk. Sluit geen compromis!
Voor je gemoedsrust, bescherm jouw fiets met Yale.

Of je jouw fiets nu gebruikt voor ontspanning, woon-werkverkeer, school of sportwedstrijden, ons nieuw assortiment fietssloten is ontworpen om jouw fiets te beveiligen op elk moment.

Aan de binnenzijde zijn onze sloten voorzien van een vierpuntsluiting. Ze zijn beveiligd tegen lockpicking, klopsleuteltechniek en uittrekken. Er bestaan varianten met beugels en kettingen. Aan de buitenzijde, zijn onze fietssloten voorzien van een volledige beschermlaag, die jouw fiets of motorsportvoertuig beschermt tegen krassen. De speciaal voorziene afdichting van de sleutelschacht zorgt voor bescherming tegen stof, weer en wind terwijl het Yale logo meteen gelinkt wordt aan veiligheid en kwaliteit.

Daarenboven zijn er volgende extra’s: universele montagebeugels, vier lasergesneden sleutels (waarvan 1 met micro licht), productgaranties en een duidelijke classificatie door het keurmerk Sold Secure.

Bike locks assortiment

Introductie van het NIEUWE assortiment Yale fietssloten

We zijn erg opgetogen jou te informeren over onze nieuwe fietssloten! Ontdek alle belangrijke eigenschappen van dit assortiment!

Lees het volledige assortiment overzicht

Bike locks viraal

We gaan viraal!

Bekijk en deel onze nieuwe video campagne! Er is een makkelijkere manier om je fiets te beveiligen! Met Yale’s nieuwste assortiment fietssloten kan je er van op aan dat onze producten ontworpen zijn om te presteren.

Bekijk de nieuwe filmpjes nu

Bike locks kies een slot

Hoe kies je een fietsslot

Kijk je uit naar een fietsslot, maar weet je niet waar je zoektocht te beginnen? Deze blog zal je de nodige info bezorgen die je beslissing vergemakkelijkt.

Lees onze top tips

Top tips

Ontdek wat de beste manier is om jouw fiets te beveiligen

Als het aankomt op hoe je een fiets best beveiligt, stopt dit niet bij het selecteren van een goed slot, maar besteed je ook best aandacht aan hoe je deze vergrendelt. In deze blog delen we enkele tips over hoe je jouw fiets het veiligst achterlaat.

Lees onze gids

Bike locks beveiligingssysteem

Hoe het beveiligingssysteem van fietssloten interpreteren

Als het gaat om het begrijpen van fietsslotbeveiligingssystemen, weten we dat er heel wat informatie op je afkomt. Daarom
willen we je helpen begrijpen waar de verschillende classificaties voor staan en wat je dient te weten over de verschillende types fietssloten.

Lees onze gids